Data: 2010-07-30 02:23:56
Piotr Szawdyński | Opóźnienie w wyjściu nowego serwisu
Z przykrością stwierdzam, że planowane wyjście serwisu z dniem 1 sierpnia 2010 zostaje odwołane. Termin wspomniany zostaje przesunięty o miesiąc tj. 1 września 2010. Opóźnienie wynikło z nadprogramowego projektu, który otrzymałem do realizacji, a w związku z tym nie mam czasu na dokończenie nowej odsłony serwisu. Na pocieszenie dodam jednak, że nowa szata graficzna powinna zadowolić zdecydowaną większość użytkowników. Powstała ona z połączenia trzech projektów. Ponadto w wolnej chwili przeprowadzam adaptację CSS'a do nowego layoutu. Podstawę graficzną stanowi layout pixelmastera. Logo zostało wykorzystane z layout'u Kuby i połączone z logiem pixelmaster'a. Grafika w postaci ikon została wykorzystana z mojego projektu serwisu. Dodatkowo do tego wszystkiego poprawiane są style by lepiej komponowały się z nową szatą graficzną. Moderatorzy niektórzy mieli okazję już zobaczyć nowy layout i wydaje mi się, że również im przypadł do gustu. Proszę uzbroić się więc w cierpliwość i znaleźć odrobinę wyrozumiałości z powodu opóźnienia związanego z wydaniem nowego serwisu na świat.
Pamiętajcie, że do dyspozycji nadal macie obecny serwis. Myślę, że Wam również powinno zależeć na tym by jakość dominowała w nowym serwisie, a nie fakt by się ukazało cokolwiek nowego. Mam nadzieję, że wytrzymacie do 1 września, a tymczasem Ci co mogą niech korzystają z wakacji 
/edit: Dodam, że Ci co lubią drukować również będą szczęśliwi  | |
| Statystyki tematu | Ostatnio przeczytali |
|---|
| Czytało użytkowników: | 15 | MAKONDE, kizia, pekfos, pixelmaster, Piotr Szawdyński, Iname (√ιק), Pirotechnik, malan, lenrokskate, markon, madmike44, waxx, TheLukon, michalp, SeaMonster131 | | Przeczytało użytkowników: | 15 | | Czytało osób ogólnie: | 28 | | Przeczytało osób ogólnie: | 28 |
| Ostatnia Aktualizacja| 2010-09-01 19:27:34 (6 dni temu) | |
| Ostatnio aktywni |
|---|
| fish13 | 4 godz | | wiewiorka | 10 godz | | Koni | 10 godz | | BuZuz | 10 godz | | Prezmen | 13 godz | | trupank | 13 godz | | szczgl | 15 godz | | filipesq | 15 godz | | KRIIS551 | 16 godz | | kuba1817 | 17 godz | | extra2 | 18 godz | | pixelmaster | 19 godz |
|